Archives for January 2014

Cauda Equina Sindrom nimbulaké karusakan luwih

Kadang iku mung Panjenengan ora koyone kanggo mungkasi. Kaya aku wis syaraf regrowth sawise karusakan disebabake Pendhaftaran Cauda Equina Sindrom, Aku bisa kanggo aran sing pain ing tengen tungkak sing ora kaya pain ing tungkak liyane utawa sisih liyane saka tengen siji. I had it checked out… More Great Reading

Pendhaftaran Urip Kanthi Cauda Equina Sindrom – David Unthank kang Crita

Pendhaftaran crita, saka urip karo Cauda Equina Sindrom, ing tembung dhewe. On video. Seneng! David Transcript: Wonten punapa? Aku iki obah konkrit cipratan pad. Ora adoh, mung 18 inci. Aku nyoba kanggo angkat lan geser ... ora apik. Aku ngadeg munggah ing sawijining mburi lan mlaku iku - sampurna. Later… More Great Reading

s2Member®
%d bloggers kaya iki: