Mbalik Crita – CES | Wulan 1 karo Cauda Equina Sindrom

Sambutan kanggo Mbalik Crita.

Iki kiriman bakal keno saka nalika aku stricken karo Cauda Equine sindrom nganti miwiti Pendhaftaran blog ing Wulan 4. So join me as we look back at the beginning...

Feb 25th, 2013, Riverside Methodist Rumah Sakit, dina Pendhaftaran decompression surgery:

Saka bojoku, Kim - David iki dijupuk mudhun kanggo pemandangan tindakan ing 5:30 iki esuk. Surgery ana ing 7:30. Metu dening 9:30. Kabeh banjur uga, nanging isih nduweni ampas tingling ing sikilé. Wis ora dipindhah akeh kabeh dina; pain punika ing 2 (Akeh sing luwih apik tinimbang sadurunge). Sesuk dhewek sumerep ing terapi serapan lan yen bisa mlaku bisa mulih padha ngomong. Nanging wis ora sing BM, isih nduweni selang kang dilebokke in perangan awak, lan padha mrihatinake karo kang ginjel. Dadi dhèwèké ultrasonik wong. Mungkin sesuk kita bakal ngerti liyane. Thanks dadi luwih kanggo kabeh dungane ing! Panjenenganipun terus kanggo pangestune kita karo kuwi gerakan dhesekan kita awestruck. Thanks dadi bgt!

Feb 28th, 2013, Riverside Methodist Rumah Sakit:

Saka kula - Today should be my last in the medical side of the hospital. Rencana punika kula miwiti intensif Rehab therapy ing basis inpatient kene ing rumah sakit. I don't have much pain, nanging ana isih numbness lan tingling saka hips kanggo driji sikil. Pendhaftaran sisih tengen ora pati roso tinimbang kiwa, nanging aku bisa kanggo njaluk munggah ing kaki lan lumaku 50+ kaki (Aku wis ora mlaku amarga 2/11, supaya ngrasa apik, sanajan iku tantangan lan ditambahake ing pain.)

No one knows how long for the rehab yet... Padha ngomong ngendi wae saka sawetara dina kanggo saperangan saka minggu. Mesthi, Aku mulih dina iki lan Rehab ana, but the house isn't suited to it and I still need a good bit of help that Kim is unable to provide. Matur nuwun kabeh kanggo pandongamu lan pikirane sak iki wektu. Saiki sisih angel wiwit, lan kita isih perlu dungo. Kita padha tresna sampeyan kabeh!

Mar 2, 2013, Leukemia Inpatiant Rehab Center, Riverside Methodist Rumah Sakit:

Nganyari saka Kim ing Dawud - Kang komunikasi lan fisik therapy mau ana produktif; kang ngisor bali antarane hips isih susah wong nanging ora ono cedhak minangka kanti awon minangka sadurunge; hamstrings cara banget nyenyet lan mbutuhake mulet pakaryan minangka ora kang inti; 6 mau dina buyar thruout esuk lan afternoon jam; tak turu apik pungkasan wengi lan ngajeng-ajeng tonite uga. Kang mlaku stabilitas punika alangan paling gedhe saiki. Panjenenganipun migunakake Walker & khusus kakus kursi nanging bisa kanggo njaluk ing metu saka amben ok, lan lumaku separo sak unit Rehab ing 6th lantai saiki. Iki kabeh njupuk wektu. Dhèwèké isih catheterized lan bakal uga menyang sabanjuré minggu utawa maneh gumantung ing sawetara test nguyuh kontrol ing Rebo. Kang bowels sing loosening meh kakehan saiki !! ;O We jadi appreciate everyone ndedonga supaya fervently lan terus-terusan kanggo kuwarasan. Malah karo trials saka dhewe, sampeyan isih ndedonga. Punika LOVE kanggo ya! Big isin menyang kabeh.

Mar 3rd, 2013, Leukemia Inpatiant Rehab Center, Riverside Methodist Rumah Sakit:

Saka kula - The staff tells me I will be finished at the rehab unit on Wed (6th)! I just hope that my week left knee doesn't slow that down.

Mar 3rd, 2013, Ngarep:

Saka Kim - Uga, it's good to have David home again! Saiki kanggo nang saben kita kanggo mesthekake dhewek nemu sing pakaryan PT rampung (sawetara dhewek ora, sawetara aku kudu nggawe TO / kanggo wong). Dhèwèké isih incontinent ing loro wilayah, so we're keeping the Depends folks in business 🙂

Thanks dadi luwih kanggo dungo, lan kita dateng Allah kanggo para panjawab marang cara, Ing wektu. David's not out of the woods yet with his walking/stability though. We'll keep y'all posted.

Mar 12, 2013:

Pendhaftaran pisanan sasi karo Cauda Equina Sindrom ends ... Wulan 2>>>>

s2Member®
%d bloggers kaya iki: