Mbalik Crita – CES | Wulan 2 karo Cauda Equina Sindrom

Sambutan kanggo Mbalik Crita.

Iki kiriman bakal keno saka nalika aku stricken karo Cauda Equine sindrom nganti miwiti Pendhaftaran blog ing Wulan 4.

Mar 16, Fisherman's Wharf Restaurant, Columbus, OH:

Saka kula - After having changed jobs last year, Aku wis ngrancang kanggo Reuni saka Staff Pendhaftaran mantan. We had planned it for March 16th and just because I couldn't walk, iki zonked ing pain pil, lan needed lampin ora ana alasan kanggo nundha dhewek. We met for lunch and had a great time!

sm_The whole group

Mar 18, 2013, Ngarep:

Saka bojoku - We ordered a rollator kanggo Dawud kang basket (kang "dompet" of sorts--with wipes, lampin, MPd, kabèh 9 yard) lan bidet kanggo masang kita jog kakus. SAIKI bisa nemen nemu kamardikan okehe. The therapy we're doing at the house keeps him stretched and a bit more limber by the day, sanajan iku misale jek kaya gunung banget dhuwur kanggo menek. Kang dr. wis dipunéwahi kang obat-obatan, lan mugia kang tungkak gedhe bakal susut liyane kang bisa lumaku. We are supaya rahayu lan bathi ngerti sing Folks nyimpen kita ing pandonga. Matur nuwun rumiyin!

Mar 19, 2013, Ngarep:

Saka bojoku - David began his outpatient (metu saka omah) fisik therapy iki esuk. Kang mau bakal bab jam pindho a minggu kanggo saiki ing Westerville (babagan 20 min adoh). Lokasi nyedhaki cedhak kang papan supaya nalika piyambakipun nemu bali kanggo karya, they'll be handy and have extended hours. Panjenenganipun fared uga dina iki lan wis diwenehi komponen liyane ing kang tumindake apa kaping pindho utawa 3 x dina, karo printout, lan wis "kroso bukaan" dina iki liyane supaya saka biasanipun. Kita terus tetep kang kasil ing pandonga lan mesthi sing Rama bakal waras marang cara, Kang wektu, kanggo para kamulyan!

Mar 27th, 2013, NovaCare papan pemulihan, Westerville, OH:

Saka kula - I'm 4 mau menyang njero Pendhaftaran pasien rawat omah therapy lan nggawe apik kemajuan. Aku rencana ing bali bisa sabanjuré ana. Aku isih kudu digunakake Walker lumaku, nanging aku bisa lumaku ing dhewe kanggo langkah sawetara sadurunge aku Tukang njaga imbangan Pendhaftaran. Pendhaftaran sikil sing kuwat cukup, ora kang bisa kanggo aran apa awak Pendhaftaran wis dilakoni ing kaki Pendhaftaran (imbangan) sing punika drawback amba ing titik iki. I still am numb from about 3 inci ngisor bangkekan Pendhaftaran mudhun kanggo agêng-thigh banjur tingly-numb lan banget tender saka dhengkul ing mudhun menyang driji sikil (kajaba ngarepan shins - Aku duwe normal pangrasa ana.) Aku luwih bisa kanggo mrédhiksi perlu kanggo mandeg jedhing, supaya Mungkin rauh ing Incontinence bakal dadi bab saka liwat. Iku bagean gedhe saka tantangan sapunika. Aku bali menyang Ahli bedah ana kanggo Pendhaftaran pisanan Kaca munggah karo wong. Aku saiki bisa kanggo drive maneh.

Matur nuwun kanggo kabeh sing wis ndedonga kanggo kita. Wis mesthi wis wektu perjuangan kanggo kita ana ing dunyo fisik lan kabeh dhukungan wis loro khusus lan ngormati dening kita. Kita padha tresna sampeyan kabeh!

>>>> Wulan 3

One thought on “Mbalik Crita – CES | Wulan 2 karo Cauda Equina Sindrom”

Comments are closed.