Cauda Equina Sindrom nimbulaké karusakan luwih

Sometimes it just doesn't seem to end.moving-forward-quotes253

Kaya aku wis syaraf regrowth sawise karusakan disebabake Pendhaftaran Cauda Equina Sindrom, I was able to feel a pain in my right ankle that wasn't like the pain in my other ankle nor the other side of my right one. Aku iku dicenthang metu sadurunge Natal. Dr. ngandika panginten iku sing urat ambruk & kronologis test syaraf antaran (kanggo nemtokake karusakan jumlah syaraf isih saiki) lan MRI ing tungkak tengen. Tes padha rampung hak sawise Natal.

Aku bali wingi menyang Doctor kanggo njaluk asil. Tau ngrusak - isih akèh; tendon - ambruk, lan ambruk kanggo kuwi ombone sing fix mung kanggo bakal surgery. Uga kita mung miwiti taun anyar supaya surgery bakal metu saka kanthong pakean beyo. Ora masalah yen ana soko ing kanthong. Sawise 4 surgeries lan Rehab pungkasan taun antarane Kim lan kula, kanthong sing Bare. Dadi kita kudu dipercaya Allah kanggo nyedhiyani iki. Ora panentu = ora surgery.

blessings-healing-mercies-lauras-story-song-lyrics-the-positive-pear1So I'm wearing a brace and have order to take it easy. Dr. nuduhake kula obahe Aku ora ngidini Pendhaftaran mlaku kanggo nggawe, bebarengan karo sawetara Watesan kegiatan (paling kang aku ora bisa apa tho amergo Cauda Equina Sindrom). Ngandika yen nemu banget nglarani utawa Aku duwe liyane ala dina saka apik, banjur bakal wektu kanggo operate.

Banjur ana Recovery - non-bobot Bearing matak kanggo 3 minggu, lumampah matak kanggo 3 minggu maneh, bracing boot kanggo durung 3 minggu maneh banjur fisik therapy. Sapunika sing mung ora ing kertu.

Carane iki duwé pranala menyang Pendhaftaran Cauda Equina Sindrom? The inflammation of my superficial peroneal nerve restricted how far upwards I could bend my right foot, supaya nalika njupuk langkah maju karo kiwa sikil, sing watesan netepi tungkak saka mlengkung maju kaya mesthine. Once it hit that point, iku bakal "muter" kanggo njaba (tengen) sisih tungkak. This caused a lot of motion in bad ways on the tendon, pungkasanipun sing nyebabake luh.

Dadi perjalanan kita bukak. So far this has affected the speed and length of my walking. We'll see what else it affects. But in this, lan ing samubarang kabeh, my wife and I trust God's plan for us. And we praise Him and continue to walk, mesthio luwih alon, Gusti iki lelampahan.

 

3 thoughts on “Cauda Equina Sindrom nimbulaké karusakan luwih

  1. David, i was reading your post,don’t give up, as you said, our God has plans for us, even sometimes is hard going through them ,we know that He is doing the best for uswish you all the best and get better quickly! GOD BLESS YOU!!

    1. Lisa, thank you for your words of encouragement. While the path is hard, our God walks beside us and lifts us up, often through the words or actions of others He brings into our lives. You are one of His encouragers, Lisa. Praying for God’s work to be complete in you. May He bless you in all that you do.

Comments are closed.