Greeting Natal lan taunan Update Video – 3 sandi & 30 sec

Munggah! Ahead of time, kanggo sapisan. And this one is our best yet! Misa Natal @ & New Year Rahayu kanggo sampeyan kabeh.

 

David & Kim

s2Member®
%d bloggers kaya iki: