Pendhaftaran Urip Kanthi Cauda Equina Sindrom – David Unthank kang Crita

0 Semburan Twitter 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Semburan ×

Pendhaftaran crita, saka urip karo Cauda Equina Sindrom, ing tembung dhewe. On video. Seneng!

David

 

Wonten punapa?

Aku iki obah konkrit cipratan pad. Ora adoh, mung 18 inci. Aku nyoba kanggo angkat lan geser ... ora apik. Aku ngadeg munggah ing sawijining mburi lan mlaku iku - sampurna. Mengko sing wengi, Aku tangi metu saka recliner menyang amben. Pendhaftaran bali ngisor felt "aneh" lan sethitik kuli utawa nyenyet.

Aku wungu esuk sabanjuré kanthi cetha pain mlaku mudhun Pendhaftaran tengen wentis. Ing 10 ukuran, Aku dirating iku 5. Kim nyetel janjian karo Chiropractor kanggo esuk sawise. Miturut wektu aku tak saka karya, Pendhaftaran tingkat pain ana ing 10. Aku wis tau felt kaya pain. Aku njupuk pain MPd lan tindak menyang amben.

Ing jam wee saka esuk, Aku sebagian wungu nanging isih ngalamun. Iku ketoke kaya sikil Pendhaftaran padha arep kaku. Aku rumangsa bali turu. Ing esuk, Wungu kanggo nggoleki sing aku ora perasaan ngisor bangkekan Pendhaftaran aku. Ngerti soko banget salah karo kula, kita katahan janjian awal karo Chiropractor, karo kula ing kursi rodha. Dheweke seng di tuduh Cauda Equina Sindrom lan dianjurake langsung aku menyang Kamar darurat. Aku.

Apa ana pengalaman ana?

Ing ER marang kula sing aku ora duwe Cauda Equina Sindrom lan padha marang kula sing ngubungake kanggo spesialis bali. Kita durung pengin ngenteni sing dawa. Kim disebut kita Doctor kanggo njaluk MRI kronologis; kita banjur nenggo 2 dina kanggo insurance disetujoni karo MRI kadadosan ana, Feb 15th.

Pendhaftaran Doctor tak asil ana ing 19 lan diarani kula langsung menyang Neurosurgeon. Aku weruh wong 2 dina mengko. Panjenenganipun péngin kula ing rumah sakit saiki kanggo surgery dina sabanjure kanggo decompress utomo.

Iku Cauda Equina Sindrom sawise kabeh - darurat surgery kahanan.

Masalah - Aku ing tipis getih lan padha ora banjur operate. Aku mandegake kue lan tindak menyang rumah sakit ana, karo surgery dina iki, ing 25th.

Apa surgery kowe durung duwe?

Diracuni dileksanakake sing microdiscectomy L4/L5 kanggo mbusak bagean disk ruptured kareben kanggo ngredhakaké meksa ing Pendhaftaran balung mburi syaraf mbendel. Disk wis ruptured langsung menyang kanal lan wis ulig syaraf Ngontrol ngisor setengah saka awak Pendhaftaran.

Wonten punapa sabanjuré?

Aku ngginakaken minggu ing Leukemia Rehab, learning carane mlaku lan padusan nalika sampeyan ora bisa Balance utawa aran apa ngisor bangkekan. Manungsa kang digunakake kaki sing, ankles, lan sikil Balance - aku iki njupuk ora saran saka wong. Senajan surgery ngeculke pain, syaraf mung didandani ing babagan 1mm saben dina, banjur mung kanggo babagan 12 - 18 sasi. Dadi njupuk kabeh Pendhaftaran pangrasa bali ana dawa dijupuk.

Carane Recovery arep?

Fisik - Sawisé Rehab teka Kinésithérapie. Sawetara pangrasa normal bali menyang bagean Pendhaftaran pupu. Liyane manggon kaku utawa tak tingly nglarani. Saiki, 10 sasi sawise bundhas, perasaan wis bali kajaba ing wilayah dijamin dening jeroan lan saka ankles mudhun. Pendhaftaran kaki banget nglarani lan aku duwe urat bisa ambruk. Aku gadhah sing dicenthang sabanjuré minggu.

Emosional - aku viewed dhewe minangka Kristen kanthi luwih tuwa tinimbang rata-rata iman lan prasetya Gusti Yésus. Durung aku ketemu aku takon Allah kok iki wis kedaden, kepingin ngerti marang waé iku. Liwat memulang saka Living On Edge kang Chip Target, Aku temen maujud sing Gusti Allah wis diselehake marang tandhani lan pangeling ing kula. Iku wektu kanggo langkah sabanjure ing iman lelampahan.

Mesthi iku ora gampang sing! Iku akèh sedi, nyawa searching, pandonga, lan nangis sing mimpin kula kanggo salah siji fateful wengi ngendi aku diselehake Pendhaftaran Cauda Equina Sindrom menyang para tangan. Aku wanted marang nggunakake kula Nanging Panjenenganipun bisa. Piyambakipun takon kanggo ngasilaken marang ing kabeh lan aku pungkasanipun ing titik ngendi aku temen maujud sing Aku ora apa tanpa iku.

Apa sing wawasan?

Aku ora ngerti ngendi Allah bakal njupuk kula. Aku duwe sibuk 2014 diantrekake munggah! Kim lan aku sing launched cilik Group Kamentrian ing kita pasamuwan, Aku nyepakaké lan njupuk ing Certified Manajemen akuntan profesional ujian, lan panggolekan Pendhaftaran pengalaman karo Cauda Equina Sindrom Aku dadi melu panyangga lan pendidikan non-MediaWiki kanggo Cauda Equina Sindrom kang seeking tuwuh donya. Aku mesthi bakal ora duwe akeh kalodhangan! Ora ala kanggo wong sing sawetara sasi kepungkur iki dibintangi cacat seumur ing pasuryan.

Aku bakal tansah gejala, Cauda Equina Sindrom bakal bagean saka kula nganti Pendhaftaran dying dina, nanging ora netepake kula. Iku alat Allah tetep kula sedherhana.

 

 

 

0 Semburan Twitter 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Semburan ×
s2Member®
%d bloggers kaya iki: