Kasukman

0 Semburan Twitter 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Filament.io 0 Semburan ×

Tkang wilayah sing paling penting urip. Each of us has a body, pikiran, lan nyawa. To ignore one is like taking a leg off of a 3 dhingklik legged - bakal ajeg tiba mudhun nganti didandani.

Paling wong nglirwakake rasio kasukman saka urip.


[cat_id = 3 watesan = 5 posts-kanggo-kaca]

 

 

0 Semburan Twitter 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Filament.io 0 Semburan ×
s2Member®