Archives for May 2013

Тоа не е топлина, тоа е влажност! Судењето на cauda equina синдром

Растат во централна Џорџија, Јас често се слуша овој израз. Ние сите знаеме дека влажен ден се чувствува многу повеќе мизерни од еден ден на истата температура со мала влажност. Ние ќе се погледне во нашата човечкото страдање и испитувања кои ги среќаваме во животот од ист тип на перспектива. Она што го имам… Повеќе Велики читање…

Што е DavidUnthank.com за сите?

As I approach 55 years old, I can say that I’ve had a great life, but I’ve also had challenges. I’ve always been one who wants to share the great things I find with others. Those who know, know that I am not out to bring the spotlight on me. In and of myself, I… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: