Archives for June 2013

Турција престрелка….

Понекогаш и јас сум бил обвинет за преземање на работите премногу буквално. Виновен за кои, Јас сум. Ова би можело да ми се….          

Кога д-р. вели дека само ќе се 1/2 час…

Went to have my annual oncology exam for my left eye. Discovered about 6 години, it seems I’ve had a mole on the back of the inside of my left eye. This mole, also known as anevuswas regularly measured by my ophthalmologist each year. во 2012, he thought it looked like the… Повеќе Велики читање…

Топол воздух (добро, всушност, мерачот)

  This week, нашите 98 Кадилак започна протекување моторот на течноста за ладење. Не е добра работа… Па ние го зеде во продавница. Излегува дека е радијатор капа отиде лошо. Ова е добра работа… Со мојот CES, Ми треба возило со повеќе од просечен соба за да се добие во и надвор од. Возила со… Повеќе Велики читање…

Губи трпението со Бог…

Have you ever wondered how long a trial will last? Or suffered through multiple trials at once? If so, perhaps you feel as I do sometimesLike this faithful dog, I sometimes feel as though I’ve sat in the downpour of troubles and trials for plenty long enough. And I wonder, “Why hasn’t… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: