Archives for July 2013

Што да се каже кога сте прашани за грб…

Many people do not understand Cauda Equina Syndrome. People ask me all the time, “How’s your back surgery doing?” To be fair, all they remember is that I had back surgery. I understand that. It’s not like they are family or close friends. I don’t remember the details of acquaintances’ medical problems. So, for all… Повеќе Велики читање…

На нашите Специјални Ангел… кого се

    Thank you to our special Angel, whom God sent to bless us! Your gift that you offered up on July 22nd was received with great humbleness at your act of obedience and love. You will not know

А потсетник од Господ

Денес е голем ден во пилана баптистичката црква во Пауел, Охајо. Господ режија на музика право, каде што мојата сопруга и јас сме – што е потсетник! Потоа свештеникот го проповедал голема проповед на

Прегревање, Последното поглавје (ние се надеваме дека…)

Порано или подоцна тоа ќе слезе на пумпите за вода. Првиот прегревање епизода беше решен да се должи на погрешна радијатор насловот резервоарот капа. Што беше заменет и не повеќе overheats за неколку недели. Потоа, со прегревање – Во продолжение , моравме да се запре на страна од патот и се јавите… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: