Archives for August 2013

Одење на Rebar и други чудни нешта се чувствувате со CES

Because nerves are the highways of our physical sensations, we can feel different types of pain, pleasure, tickling, being wet, hot, cold, sensations that aren’t there, and several other sensations. With Cauda Equina Syndrome, I think it falls more into just a few main types, with a lot of sub-types: Normal feeling Numb / no feeling… Повеќе Велики читање…

CES | Месеци 5 & 6

Мојата 5 месец годишнината од борбите cauda equina синдром дојде и помина со многу busyness. Толку многу што јас сум помалку од една недела од крајот на месец 6. Навидум вечен парада на лекар состаноци сега стана браздичка. Но, животот е многу зафатен – ние сме се подготвува… Повеќе Велики читање…

Турција пука надоврзе…

Додека јас се преземат работите буквално, Јас не мислам дека сум доста како буквален како Louie во следнава приказна: Louie и неговата сопруга се слуша на радио кога ќе слушнат временска прогноза: “А снег вонредна состојба е прогласена. Мора да парк вашиот автомобили на непарна страна на улицата.” Па Louie добива… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: