Archives for October 2013

CES | Месец 8 со cauda equina синдром

Мојата 8-ми месец, со cauda equina синдром е во книгите сега и она што за еден месец! Ние се пресели назад во нашата стара куќа на 6 септември и почна процесот на отпакување. Зедов време надвор од септември 6 - 15 па можев да им помогне на следење на потег (а можеби дури и да помогне малку.) … Повеќе Велики читање…

Неправда – Мојата cauda equina синдром Правни Приказна

Because it is rare, some who develop Cauda Equina Syndrome are the victims of medical malpractice. Анегдотски приказни кружат, заедно со некои документирани оние, на CES се донесе или влошена од страна на небрежност. Со оглед на законите за небрежност во различни јурисдикции и варијабилноста на CES секој човек, no one can be certain if… Повеќе Велики читање…

Насловот на блогот промени, но сепак за cauda equina синдром & ме

I have changed the title of my blog. Why? Not out of boredom or just liking change, much has happened since my last post. I’ll soon post about it, but for now we can say that the Lord has changed my view of what has happened to meand His immediate purposes behind it. … Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: