Archives for November 2013

CES | Месец 9 со cauda equina синдром

Месец 9 отиде во историјата книги на 11/11. Јас продолжија да имаат подобрување во симптомите на моите cauda equina синдром. Помалку од моите нозе се целосно вцепенен сега, со околу друг 10% на вцепенен области враќање морничав чувство во текот на месецот. Дното од моите нозе се чувствуваат помалку… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: