Archives for December 2013

Среќна Нова Година да cauda equina синдром страдаат!

I’d like to wish each of you a Happy 2014! во 2014: May you not get Cauda Equina Syndrome if you do not already have it! May your symptoms decrease and your quality of life increase. May you come to terms with how your body fails you. May you once again know some of… Повеќе Велики читање…

Среќен Божиќ! Прва Божиќ со cauda equina синдром

Колатерална штета од cauda equina синдром

Прошетка на овој начин… Како што знаете од тоа да имаат, или знае некој кој има, Cauda коњски синдром, тоа го прави пародија од вашиот чекореле. Сум опиша себеси како одење како Франкенштајн. Сега доаѓа нова, забава работи што CES има направено. Чувство почна да се вратат на страните на моите глуждови. Како што има, Јас сум… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 10 со cauda equina синдром

CES | Месец 10 Месец 9 дојдоа до близок со мојата сопруга и јас подготвува за нејзиното колено замена хирургија. Бевме добро подготвени. Потоа, како со крајбрежните жител јава надвор ураган, хит. Стигнавме во болница рано и проверени во на 6:59 изутрина. Таа беше однесена во пред-op на… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: