Archives for October 2014

Зборови кои ја опишуваат моето искуство со синдром на кауда еквина

Just recently I came across a passage in my study of the Bible which really spoke to me. Тоа ми покажа нешто што се случило со мене, но јас не го реализира,. во 1 Петар 4: 1-2, што е напишано:, “1 Затоа, бидејќи Христос страдаше во неговото тело, arm yourselves also with the same… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: