CES | Месец 8 со cauda equina синдром

Мојата 8-ми месец, со cauda equina синдром е во книгите сега и она што за еден месец! Ние се пресели назад во нашата стара куќа на 6 септември и почна процесот на отпакување. Зедов време надвор од септември 6 - 15 па можев да им помогне на следење на потег (а можеби дури и да помогне малку.) … Повеќе Велики читање…

CES | Месец 7

Another month as a sufferer of CES is in the books. I must say, it has been a pivotal month in my life, if not my recovery. Moving is about done with. We still have a carload of odds & ends remaining at the old place, along with clean up there (and some painting). At… Повеќе Велики читање…

На нашите Специјални Ангел… кого се

    Thank you to our special Angel, whom God sent to bless us! Your gift that you offered up on July 22nd was received with great humbleness at your act of obedience and love. You will not know

Прегревање, Последното поглавје (ние се надеваме дека…)

Порано или подоцна тоа ќе слезе на пумпите за вода. Првиот прегревање епизода беше решен да се должи на погрешна радијатор насловот резервоарот капа. Што беше заменет и не повеќе overheats за неколку недели. Потоа, со прегревање – Во продолжение , моравме да се запре на страна од патот и се јавите… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: