Уживајќи во времето Охајо & зајдисонце

After work this evening, we decided to get out of the house for a while and enjoy the wonderful weather today. We went to a park near our house. A lot of people were out playing basketball, soccer and walking/running on the paved trail. We were the slooooooowwwwww walkers. We did take a nice… Повеќе Велики читање…

Божиќ Поздрав и годишни Ажурирање Видео – 3 мојата & 30 сек

Нејзините до! Ahead of time, еднаш. And this one is our best yet! Среќен Божиќ & Блажен Нова Година на сите вас.   Дејвид & Ким

Турција пука надоврзе…

Додека јас се преземат работите буквално, Јас не мислам дека сум доста како буквален како Louie во следнава приказна: Louie и неговата сопруга се слуша на радио кога ќе слушнат временска прогноза: “А снег вонредна состојба е прогласена. Мора да парк вашиот автомобили на непарна страна на улицата.” Па Louie добива… Повеќе Велики читање…

Дали некогаш сте дека кога ќе јадете Кинески, тоа не е свинско или пилешко, но маст сијамски?

With apologies to Harry Chapin’sCat’s in the Cradle”, we present you with this hilarious riff which begins with the title question. After all, even those who are fighting a chronic medical condition (or two) need to laugh! Click to listen —>> catfood

s2Member®
блогери како овој: