Регистрирај се сега се бара за пристап

Due to trouble I've had with open content, Јас сега се бара да се регистрирате (Слободен) со сајт да се добие пристап.

Кликни тука за регистрација.

If you've already registered, ве молиме Најавете се тука.

Ова секако не е начинот на кој јас сакам, но сега за сега, тоа мора да биде.

Тоа, рече, тука е мојот Политика на приватност:

За да се регистрирате, мора да го кажете вашето име и е-мејл адреса. That's it. I will NEVER use the information in any way. It is strictly to gain access. I do offer the capability of subscribing to the site so that any new posts will send you an email, Но, ова не е потребно да се регистрирате за пристап. If I could collect less information, Јас би.

Со почит,

du_logo_3d

За време на патувањето

s2Member®
блогери како овој: