Мојот нов маншет за cauda equina синдром (CES)

ces awarenss wristband

Мојот нов CES свеста маншет пристигна вчера.

Јас сопствени нареди ова само за мене. Ако јас сето тоа да се направи во текот на, I would change the inscription which reads, "CES. Live. Fight. Overcome." I came up with this while I was placing the order so I did not have time to brainstorm.