Духовна

Ттој најважната област од животот. Each of us has a body, ум, и душата. To ignore one is like taking a leg off of a 3 нозе столче - тоа постојано ќе паѓаат надолу, додека се санираат.

Повеќето луѓе се игнорира духовен аспект на животот.


[Мислења-на-страница cat_id = 3 лимит = 5]

 

 

За време на патувањето

s2Member®
блогери како овој: