Cauda коњски синдром – Непредвидени олеснување

Јас навистина не сакаат да веруваат дека тоа… Но, денес тоа е сигурно. Минатата недела, Јас се зголеми проблеми со мојата рамнотежа. Now that really helps when I’ve also got a torn peroneal tendon on the right ankle! Како и да е, Thursday evening my Cauda Equina Syndrome upped the anteI got increased pain in my… Повеќе Велики читање…

Назад приказна – CES | Месец 3 со cauda equina синдром

Добредојдовте на назад приказна, Дел 3. These posts will be catching up from when I was stricken with Cauda Equina Syndrome until starting my blog at Month 4. 17 април, 2013, Дома: Од мене – мојата рехабилитација продолжува и јас сум гледањето на подобрување, кој е добредојден, но не секогаш пријатен. As I start getting feeling back in… Повеќе Велики читање…

Назад приказна – CES | Месец 2 со cauda equina синдром

Добредојдовте на назад приказна. These posts will be catching up from when I was stricken with Cauda Equina Syndrome until starting my blog at Month 4. 16 март, Рибарски Пристан Ресторан, Колумбо, OH: Од мене – Откако се промени работни места минатата година, Имав планирано за обединување на мојот поранешен кадар. We had planned it… Повеќе Велики читање…

Назад приказна – CES | Месец 1 со cauda equina синдром

Добредојдовте на назад приказна. These posts will be catching up from when I was stricken with Cauda Equina Syndrome until starting my blog at Month 4. So join me as we look back at the beginning… 25 февруари, 2013, Риверсајд Методистичката болница, day of my decompression surgery: Од жена ми, Ким – David was… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: