Cauda коњски синдром – Непредвидени олеснување

Јас навистина не сакаат да веруваат дека тоа… Но, денес тоа е сигурно. Минатата недела, Јас се зголеми проблеми со мојата рамнотежа. Now that really helps when I’ve also got a torn peroneal tendon on the right ankle! Како и да е, Thursday evening my Cauda Equina Syndrome upped the anteI got increased pain in my… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 11 со cauda equina синдром

Месец 11 has flown by (како има месец 12 досега, на тој начин оваа доцна пост). Месец 10 ended with some bad things happening in my personal life. These continued through most of Month 11 as well. I was dealing with the feelings caused by my family member and also a friend. Of the two, the… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 9 со cauda equina синдром

Месец 9 отиде во историјата книги на 11/11. Јас продолжија да имаат подобрување во симптомите на моите cauda equina синдром. Помалку од моите нозе се целосно вцепенен сега, со околу друг 10% на вцепенен области враќање морничав чувство во текот на месецот. Дното од моите нозе се чувствуваат помалку… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 8 со cauda equina синдром

Мојата 8-ми месец, со cauda equina синдром е во книгите сега и она што за еден месец! Ние се пресели назад во нашата стара куќа на 6 септември и почна процесот на отпакување. Зедов време надвор од септември 6 - 15 па можев да им помогне на следење на потег (а можеби дури и да помогне малку.) … Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: