Cauda equina синдром предизвикува повеќе штета

Понекогаш едноставно не изгледа до крај. Како сум имал нервни regrowth по штетата предизвикана од страна на мојот cauda equina синдром, Јас бев во можност да се чувствуваат болка во десниот глужд, кој не беше како на болка во моите други глуждот, ниту од другата страна на мојата десна еден. I had it checked out… Повеќе Велики читање…

Колатерална штета од cauda equina синдром

Прошетка на овој начин… Како што знаете од тоа да имаат, или знае некој кој има, Cauda коњски синдром, тоа го прави пародија од вашиот чекореле. Сум опиша себеси како одење како Франкенштајн. Сега доаѓа нова, забава работи што CES има направено. Чувство почна да се вратат на страните на моите глуждови. Како што има, Јас сум… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 9 со cauda equina синдром

Месец 9 отиде во историјата книги на 11/11. Јас продолжија да имаат подобрување во симптомите на моите cauda equina синдром. Помалку од моите нозе се целосно вцепенен сега, со околу друг 10% на вцепенен области враќање морничав чувство во текот на месецот. Дното од моите нозе се чувствуваат помалку… Повеќе Велики читање…

CES | Месеци 5 & 6

Мојата 5 месец годишнината од борбите cauda equina синдром дојде и помина со многу busyness. Толку многу што јас сум помалку од една недела од крајот на месец 6. Навидум вечен парада на лекар состаноци сега стана браздичка. Но, животот е многу зафатен – ние сме се подготвува… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: