ажурирање – 18 Месеци наназад… Моето патување со синдром на кауда еквина Почна

18 Months Ago… On Feb 11, 2013, I had never heard of Cauda Equina Syndrome (CES). That changed the next day. This very day, 18 месеци наназад, I awoke with no feeling below my waist. Something very wrong was going on with my body! И јас не ја знам тогаш, but I was beginning the journey… Повеќе Велики читање…

Cauda коњски синдром – Непредвидени олеснување

Јас навистина не сакаат да веруваат дека тоа… Но, денес тоа е сигурно. Минатата недела, Јас се зголеми проблеми со мојата рамнотежа. Now that really helps when I’ve also got a torn peroneal tendon on the right ankle! Како и да е, Thursday evening my Cauda Equina Syndrome upped the anteI got increased pain in my… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 11 со cauda equina синдром

Месец 11 has flown by (како има месец 12 досега, на тој начин оваа доцна пост). Месец 10 ended with some bad things happening in my personal life. These continued through most of Month 11 as well. I was dealing with the feelings caused by my family member and also a friend. Of the two, the… Повеќе Велики читање…

Cauda equina синдром предизвикува повеќе штета

Понекогаш едноставно не изгледа до крај. Како сум имал нервни regrowth по штетата предизвикана од страна на мојот cauda equina синдром, Јас бев во можност да се чувствуваат болка во десниот глужд, кој не беше како на болка во моите други глуждот, ниту од другата страна на мојата десна еден. I had it checked out… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: