Cauda equina синдром предизвикува повеќе штета

Понекогаш едноставно не изгледа до крај. Како сум имал нервни regrowth по штетата предизвикана од страна на мојот cauda equina синдром, Јас бев во можност да се чувствуваат болка во десниот глужд, кој не беше како на болка во моите други глуждот, ниту од другата страна на мојата десна еден. I had it checked out… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 9 со cauda equina синдром

Месец 9 отиде во историјата книги на 11/11. Јас продолжија да имаат подобрување во симптомите на моите cauda equina синдром. Помалку од моите нозе се целосно вцепенен сега, со околу друг 10% на вцепенен области враќање морничав чувство во текот на месецот. Дното од моите нозе се чувствуваат помалку… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 8 со cauda equina синдром

Мојата 8-ми месец, со cauda equina синдром е во книгите сега и она што за еден месец! Ние се пресели назад во нашата стара куќа на 6 септември и почна процесот на отпакување. Зедов време надвор од септември 6 - 15 па можев да им помогне на следење на потег (а можеби дури и да помогне малку.) … Повеќе Велики читање…

Насловот на блогот промени, но сепак за cauda equina синдром & ме

I have changed the title of my blog. Why? Not out of boredom or just liking change, much has happened since my last post. I’ll soon post about it, but for now we can say that the Lord has changed my view of what has happened to meand His immediate purposes behind it. … Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: