CES | Месец 11 со cauda equina синдром

Месец 11 has flown by (како има месец 12 досега, на тој начин оваа доцна пост). Месец 10 ended with some bad things happening in my personal life. These continued through most of Month 11 as well. I was dealing with the feelings caused by my family member and also a friend. Of the two, the… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 10 со cauda equina синдром

CES | Месец 10 Месец 9 дојдоа до близок со мојата сопруга и јас подготвува за нејзиното колено замена хирургија. Бевме добро подготвени. Потоа, како со крајбрежните жител јава надвор ураган, хит. Стигнавме во болница рано и проверени во на 6:59 изутрина. Таа беше однесена во пред-op на… Повеќе Велики читање…

CES | Месец 8 со cauda equina синдром

Мојата 8-ми месец, со cauda equina синдром е во книгите сега и она што за еден месец! Ние се пресели назад во нашата стара куќа на 6 септември и почна процесот на отпакување. Зедов време надвор од септември 6 - 15 па можев да им помогне на следење на потег (а можеби дури и да помогне малку.) … Повеќе Велики читање…

CES | Месеци 5 & 6

Мојата 5 месец годишнината од борбите cauda equina синдром дојде и помина со многу busyness. Толку многу што јас сум помалку од една недела од крајот на месец 6. Навидум вечен парада на лекар состаноци сега стана браздичка. Но, животот е многу зафатен – ние сме се подготвува… Повеќе Велики читање…

s2Member®
блогери како овој: