My Life Me cauda Equina Sindromi – Story David Unthank-së

Historia ime, e jetës sime me cauda Equina Sindromi, me fjalë të mia. Në video. Gëzojnë! David Transcript: Çfarë ndodhi? Unë kam qenë duke lëvizur një bllok betoni spërkatje. Jo shumë larg, vetëm 18 inç. Unë u përpoq për të hequr dhe rrëshqitje atë ... nuk është e mirë. Unë qëndrova atë deri në fund të saj dhe vazhdoi atë - të përsosur. Më vonë… Leximi More Great…

Cauda equina Syndrome 4-Year Update Released!

I’ve been meaning to do annual updates, megjithatë, life was busy. I finally got this one donefor my 4th anniversary of living with Cauda Equina Syndrome. So without further ado, here is the 4-year update!  

Gëzuar Vitin e Ri!

  David & Kim

5 Weeks To Live – javë 1

From the Man In The Mirror Bible Study: Finding a Deeper Personal Relationship with God The Big Idea: The turning point of our lives is when we stop seeking the God we want, and start seeking the God who is. Imagine the doctor just told you, “I’m sorry, but you only have five weeks to… Leximi More Great…

Shijuar motit Ohio & muzg

After work this evening, we decided to get out of the house for a while and enjoy the wonderful weather today. We went to a park near our house. A lot of people were out playing basketball, soccer and walking/running on the paved trail. We were the slooooooowwwwww walkers. We did take a nice… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: