Archives for May 2013

Nuk është e ngrohjes, kjo është lagështia! Gjyqi i cauda Equina Sindromi

Rritje deri në Gjeorgji qendrore, Kam dëgjuar shpesh këtë shprehje. Ne të gjithë e dimë se një ditë të lagësht ndjehet shumë më i varfër se një ditë në të njëjtën temperaturë me lagështi të ulët. Ne jemi duke shkuar për të parë në vuajtjet tona njerëzore dhe gjykimet që hasim në jetë nga të njëjtin lloj të perspektivës. Ajo që unë kam… Leximi More Great…

Çfarë është DavidUnthank.com mbi të gjitha?

Si unë afrohemi 55 vjeç, Unë mund të them se unë kam pasur një jetë të madhe, por unë kam pasur edhe sfida. I’ve always been one who wants to share the great things I find with others. Those who know, e di se unë nuk jam jashtë për të sjellë në qendër të vëmendjes për mua. In and of myself, Unë… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: