Archives for June 2013

Turqia xhiruar….

Ndonjëherë unë kam qenë akuzuar për marrje gjërat shumë fjalë për fjalë. Fajtor se, Unë jam. Kjo mund të ketë qenë më….          

Kur Dr. thotë se ajo do të marrë vetëm 1/2 orë…

Went to have my annual oncology exam for my left eye. Discovered about 6 vjet më parë, it seems I’ve had a mole on the back of the inside of my left eye. This mole, also known as anevuswas regularly measured by my ophthalmologist each year. In 2012, he thought it looked like the… Leximi More Great…

Fryrje (mirë, në të vërtetë, motor ftohës)

  This week, our 98 Cadillac began leaking engine coolant. NOT a good thingSo we took it to the shop. Turns out it was a radiator cap gone bad. This IS a good thingWith my CES, I need a vehicle with more than average room to get in and out of. Vehicles with… Leximi More Great…

Humbur durimin me Perëndinë…

A keni menduar ndonjëherë se sa kohë një gjykim do të zgjasë? Ose vuajtur nëpër gjyqe të shumta në të njëjtën kohë? Po të jetë kështu, ndoshta ju mendoni si unë ndonjëherë… Ashtu si ky qen besnik, Unë ndonjëherë ndjehen sikur unë kam ulur në rrebesh e trazirave dhe gjykimet për shumë kohë të mjaftueshme. Dhe unë pyes veten, “Pse nuk e ka… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: