Çfarë të thuash se kur ju jeni pyetur për shpinën…

Many people do not understand Cauda Equina Syndrome. People ask me all the time, “How’s your back surgery doing?” To be fair, all they remember is that I had back surgery. I understand that. It’s not like they are family or close friends. I don’t remember the details of acquaintances’ medical problems. Kështu, for all of the folks in our lives (those of us with CES), I offer up this illustration as to what happened to us. What to say when you're asked this...

CAUTION: Disturbing picture ahead Continue reading Çfarë të thuash se kur ju jeni pyetur për shpinën…

Për Angel Speciale tonë… këdo që ju jeni

 

 

special angel

Thank you to our special Angel, që Perëndia ka dërguar për të na bekuar! Dhuratë juaj që ju të ofruar deri në 22 korrik u prit me përulësi të madhe në aktin tuaj të bindjes dhe dashurisë. Ju nuk do të di Continue reading Për Angel Speciale tonë… këdo që ju jeni

Një kujtesë në kohë nga Zoti

Blessed be your nameSot ishte një ditë e madhe në Kishën Baptiste sharra në Pauell, Ohio. Zoti e drejtoi të drejtën muzikë ku gruaja ime dhe unë jemi - atë që një kujtesë në kohë! Atëherë pastori një predikim të madh në Continue reading Një kujtesë në kohë nga Zoti

Mbinxehje, Kapitulli Final (ne shpresojmë…)

Northstar_Water_Pump_4
Cadillac water pump inside its housing - NorthStar V8 engine.

Herët a vonë ajo do të zbresë në ujë çezme. Së pari mbinxehje episod ishte i vendosur të jetë për shkak të një radiator të meta header kapak tank. Kjo u zëvendësua dhe nuk ka më shumë overheats për disa javë. Pastaj, në Mbinxehje - Sequel , we had to stop on the side of the road and call for a AAA tow.

So we decided, Continue reading Mbinxehje, Kapitulli Final (ne shpresojmë…)