Archives for August 2013

Duke ecur në Rebar dhe Strange Gjërat tjera të ndjeheni me CES

Because nerves are the highways of our physical sensations, we can feel different types of pain, pleasure, tickling, being wet, hot, cold, sensations that aren’t there, and several other sensations. With Cauda Equina Syndrome, I think it falls more into just a few main types, with a lot of sub-types: Normal feeling Numb / no feeling… Leximi More Great…

CES | Muaj 5 & 6

Tim 5 muaj vjetorin e luftuar cauda Equina Sindromi ka ardhur dhe shkuar me një shumë të qenit të zënë. Aq shumë në mënyrë që unë jam më pak se një javë nga fundi i muajit 6. Parada me sa duket i përjetshëm i emërimeve mjeku është bërë tashmë një rrjedh. Por jeta ka qenë shumë i zënë – ne jemi duke përgatitur… Leximi More Great…

Turqia xhiruar ndjekin deri…

Ndërsa unë do të marrë gjërat fjalë për fjalë, Unë nuk mendoj se jam mjaft si literal si Louie në historinë e mëposhtme: Louie dhe gruaja e tij janë dëgjuar radion kur dëgjojnë raportin e motit: “Një emergjente dëborë është deklaruar. Ju duhet të parkut makina tuaj në anën e çuditshme me numër të rrugës.” Pra Louie merr… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: