Archives for September 2013

CES | Muaj 7

Një tjetër muaj si një i sëmurë e CES është në librat. Unë duhet të them, ajo ka qenë një muaj i rëndësishëm në jetën time, nëse jo shërim ime. Hyrja në të është bërë në lidhje me. Ne ende kemi një kapacitet i veturës e mosmarrëveshje & përfundon duke mbetur në vendin e vjetër, së bashku me të pastër deri atje (dhe disa pikturë). Në… Leximi More Great…

Duke folur të mëdha në zorrët e

Unë kisha tim përfundimtar post-kirurgjikale (6 muaj) ndjekin deri në Thur. Unë jam lëshuar tani nga kirurgjikale ndjekur deri. Kur kirurgu dhe unë u diskutuar që duhet të ofrojë kujdes të vazhdueshëm në ditët që vijnë, ne ishim duke shkuar poshtë listë e plotë e simptomave dhe ku secili prej tyre qëndroi. Kur arritëm në “thellësi”, Unë kam qenë duke folur… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: