Archives for December 2013

Gëzuar Vitin e Ri për të cauda Equina Syndrome sufferers!

I’d like to wish each of you a Happy 2014! In 2014: May you not get Cauda Equina Syndrome if you do not already have it! May your symptoms decrease and your quality of life increase. May you come to terms with how your body fails you. May you once again know some of… Leximi More Great…

Gëzuar Krishtlindjet! Krishtlindjeve pari me cauda Equina Sindromi

Dëm kolateral nga cauda Equina Sindromi

Walk This WayAs you know from having, or knowing someone who has, Sindromi kuajve cauda, it makes a mockery of your walking gait. I’ve described myself as walking like Frankenstein. Now comes new, fun things that CES has done. Feeling has begun to return to the sides of my ankles. As it has, I’ve… Leximi More Great…

CES | Muaj 10 me cauda Equina Sindromi

CES | Muaj 10 Muaj 9 erdhi në një të afërt me gruan time dhe unë u përgatitur për kirurgji e saj zëvendësim gju. Ne ishim të përgatitur mirë. Pastaj, si me një banor bregdetar hipur një stuhi, ajo goditi. Ne mbërriti në spital në fillim dhe kontrolluar në në 6:59 a.m. Ajo u dërgua në para-op në… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: