Archives for January 2014

Cauda Equina Sindromi shkakton më shumë dëm

Ndonjëherë ai thjesht nuk duket për t'i dhënë fund. Siç e kam pasur regrowth nervore pas dëmit të shkaktuar nga cauda Equina Sindromi tim, Unë kam qenë në gjendje të ndjejnë një dhimbje në kyçin e këmbës time të djathtë që nuk u pëlqen dhimbje në kyçin e këmbës tjetër dhe as në anën tjetër të një tim të djathtë. Unë kisha atë kontrolluar nga… Leximi More Great…

My Life Me cauda Equina Sindromi – Story David Unthank-së

Historia ime, e jetës sime me cauda Equina Sindromi, me fjalë të mia. Në video. Gëzojnë! David Transcript: Çfarë ndodhi? Unë kam qenë duke lëvizur një bllok betoni spërkatje. Jo shumë larg, vetëm 18 inç. Unë u përpoq për të hequr dhe rrëshqitje atë ... nuk është e mirë. Unë qëndrova atë deri në fund të saj dhe vazhdoi atë - të përsosur. Më vonë… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: