Archives for March 2014

Jeta është e shkurtër – Dashuria Hard! Të jenë të përgatitur!

Jeta është e shkurtër – Dashuria Hard & Të jenë të përgatitur e diela Unë u kujtoi të shkurtër se si jeta mund të jetë kur mora fjalën se një nga zonjat të rinj në një grup të të rinjve kam punuar me rreth 30 vjet më parë, u gjet i vdekur brenda shtëpisë së saj të enjten e kaluar në mëngjes. Ajo ishte 43 dhe lë pas… Leximi More Great…

Një dushi Real ndërsa jetosh me cauda Equina Sindromi

Unë kam arritur një tjetër piketë! Këtë javë unë kam qenë në gjendje për të marrë një dush të plotë, ndërsa në këmbë! Kjo nuk do të tingëllojë si një punë e madhe për disa, por për ne që merren me cauda Equina Sindromi këmbë për çdo gjatësinë e kohës nuk është një opsion. Një nga gjërat e CES merr nga ju është forca këmbë…. Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: