Archives for December 2014

Përshëndetje Krishtlindjeve dhe vjetore Update Video – 3 tim & 30 sec

E saj deri! Ahead of time, për herë. And this one is our best yet! Gëzuar Krishtlindjet & Bekuar Vitin e Ri për ju të gjithë.   David & Kim

Cila kolonë bëj pjesë të trupit tuaj të bien nën?

Unë jam duke marrë pjesë në një klasë shumë interesante në kishë në mëngjes e diel. It is based on the Body of Evidence study by Answers In Genesis. Our class is being led by a member who is a physical therapist. My wife has a degree in Biology and she is also finding the class interesting (having not used… Leximi More Great…

Gëzuar Krishtlindjet

Christmas Greetings from our home to yours – Gëzuar Krishtlindjet! May you be blessed in this season as we celebrate Jesus’ lindje!  

s2Member®
%d blogerët si kjo: