Makinë mbinxehje, pjesë 2

Mirë, makinë mbinxehje ngriti kokën e shëmtuar edhe një herë sot. Ne ishim në rrugën tonë në shtëpi nga kisha kur temp ftohës filloi ngjitje. Makina kishte qëndruar nën 200 (195 termostat) nëse ne le të papunë. E pra sot kjo idled për rreth 10 minuta para se të marrë jashtë kishës dhe… Leximi More Great…

Çfarë është DavidUnthank.com mbi të gjitha?

Si unë afrohemi 55 vjeç, Unë mund të them se unë kam pasur një jetë të madhe, por unë kam pasur edhe sfida. I’ve always been one who wants to share the great things I find with others. Those who know, e di se unë nuk jam jashtë për të sjellë në qendër të vëmendjes për mua. In and of myself, Unë… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: