Shijuar motit Ohio & muzg

After work this evening, we decided to get out of the house for a while and enjoy the wonderful weather today. We went to a park near our house. A lot of people were out playing basketball, soccer and walking/running on the paved trail. We were the slooooooowwwwww walkers. We did take a nice… Leximi More Great…

Përshëndetje Krishtlindjeve dhe vjetore Update Video – 3 tim & 30 sec

E saj deri! Ahead of time, për herë. And this one is our best yet! Gëzuar Krishtlindjet & Bekuar Vitin e Ri për ju të gjithë.   David & Kim

Turqia xhiruar ndjekin deri…

Ndërsa unë do të marrë gjërat fjalë për fjalë, Unë nuk mendoj se jam mjaft si literal si Louie në historinë e mëposhtme: Louie dhe gruaja e tij janë dëgjuar radion kur dëgjojnë raportin e motit: “Një emergjente dëborë është deklaruar. Ju duhet të parkut makina tuaj në anën e çuditshme me numër të rrugës.” Pra Louie merr… Leximi More Great…

A keni ndonjëherë mendoni se kur ju hani Kinezisht, kjo nuk është mish derri apo pule, por një siamez yndyrë?

With apologies to Harry Chapin’sCat’s in the Cradle”, we present you with this hilarious riff which begins with the title question. After all, even those who are fighting a chronic medical condition (or two) need to laugh! Click to listen —>> catfood

s2Member®
%d blogerët si kjo: