CES | Muaj 11 me cauda Equina Sindromi

Muaj 11 ka fluturuar nga (si ka Muaj 12 deri tani, pra ky post vonë).

.lies

Muaj 10 përfundoi me disa gjëra të këqija ndodhin në jetën time personale. Këto vazhdoi nëpër shumicën e Muajit 11 po ashtu. I was dealing with the feelings caused by my familje member and also a friend. Të dy, thyer miqësi hurt far more. The relationship with my family member had been on a long slow descent with an abrupt, por të shkurtër, cliff at the end. The broken friendship is something that I didn’t see coming… a total surprise and shock. We’ve all been there before, por ajo ka qenë kaq kohë që dikush kam mbajtur që afër në zemrën time e ka bërë një gjë të tillë.

 

.unknowingUnë nuk dua miqësia thyer, but it remains that way to this day. For almost a month, I didn’t know how I would feel should my friend ask for forgiveness. Eventually, the hurt receded. This allowed me to align my feelings with my caring for this person. I am now at the point where I can forgive my friend should they ask for it. I can also continue the friendship; megjithatë kjo nuk do të ishte aq e ngushtë sa më parë ... Unë nuk jam në një pikë në jetën time, ku unë jam i gatshëm të besojnë gënjeshtarë të mjaftueshme për të lejuar ato në rrethin tim të miqve të ngushtë. Perhaps I never will be. The really sad part is that I don't think this person has the first clue that they've done anything to hurt me.

 

 

.trust

Krishtlindje came and went during Month 11. We had a nice, quiet time - por older ta gjej, the more I miss having a family that loves one another. We don’t have children and that puts us in a lonely place too. I come from a very dysfunctional family. Perhaps that is why I have such revulsion for liars. My family’s holiday gatherings (Falënderim & Krishtlindje) ishin gjithmonë tregon të mëdha, ku të gjithë e vëjnë maskën dhe të jetohet një gënjeshtër që ne ishim të gjithë normale, caring family. The rest of the year told a different, histori e trishtuar. mbijetova, por nuk padëm, duke marrë nga. 2014 shënon tim 21st Viti i qindra jetesës (Diku mijëra) milje nga familja. Nëse ju përjashtojnë e "vizitave", kur ata ishin vetëm duke e çuar mami im për të parë mua, ose të marr e saj deri, Unë mund të mbështeteni në këpucë me majë e një dore se sa herë familja ime ka vizituar mua në ato 21 vjet. Unë, megjithatë, kanë vizituar atyre të paktën një duzinë herë.

Më të CES mi ...

Ndërsa po ecja si Frankenstein dhe në gjendje të ndjehen të këmbëve e mia, duket se kam pasur një ecje të tillë të varfër se unë grisi një pjezë në kyçin e këmbës time të djathtë. Tani që unë kam disa ndjenja atje, Unë dija diçka tjetër përveç dhimbjes nervore e Sindromi kuajve cauda po ndodhte. Doc tha se vetëm operacioni do të rregullohet, por tani për tani unë jam vetëm i veshur me një mbajtëse kyçin e këmbës. Sikur kam vënë re këtë në fillim të vitit të kaluar unë do të kishte pasur një operacioni, por kjo është një vit i ri, me një deductible të re të sigurimit. Dhe sigurisht unë jam në një plan të lartë zbritshëm (jo me zgjedhje - ajo është e gjitha ofertat e mia punëdhënësi).

Unë kam rifituar ndjenja në shumë fusha. Rezultatet e testeve të përçueshmëri nervore treguan më të madhe të dëmit L4 / L5 ka shëruar. Ky ishte niveli në të cilin disk shpërtheu jashtë, kështu që unë i lumtur me këtë gjetje. However the points below L4/L5 still show significant injury and the jury is still out as to what will happen with those areas. I do have more “shoku elektrik"Shkruani ndjenjat, mostly in my right foot. The backs of my thighs and lower buttocks are still numb as is most of my genital area. B&B është ende një çështje që merr një shumë të menaxhimit të (kjo është fshikëz & Zorrë, nuk Krevat & Mëngjes).

Unë kam qenë i inkurajuar, si Muaji 11 mbyllur, nga grupi i vogël Studimi Bibla we’re doing in our home. Between that and studying for my CMA Provimi në shkurt, I haven’t had much time for other things or maintaining relationships. I’ll be so glad once this exam is taken. I’ve had to give up some things – things I love doing - on the schedule in order to concentrate on these. After the exam, Unë kam një çift të projekteve të tjera në listën time të gatshëm, kështu që unë do të vazhdojë të qëndrojë i zënë.

A ndikon Sindromi im cauda Equina të gjithë këtë? Definitely! Does it help shape my life? Absolutely! Is it defining me? In some small way… it is a part of me, just as my arms or legs are. Po, Unë kam ditë të këqija, si fizikisht dhe emocionalisht - me shpresë jo të dyja në të njëjtën kohë! Through it all I rely on God’s love to see me through. In His love He knew that my back would be injured and He used that event to prod me to grow closer to Him. He has sustained me, ushqehen me, and lifted me up. I am a better person, at a better place in life because of God taking the lemons of Cauda Equina Syndrome and helping me make lemonade out of them. Where that will lead I do not know, por ajo që një aventurë që unë jam në!