Për & Kontakt

0 Fishekzjarre Eksitim 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Filament.io 0 Fishekzjarre ×

Si unë afrohemi 55 vjeç, I can say that I've had a great life, but I've also had challenges. I've always been one who wants to share the great things I find with others. Those who know, e di se unë nuk jam jashtë për të sjellë në qendër të vëmendjes për mua. In and of myself, Unë jam një jo-descript njeri më të vjetër që kurrë nuk ka qenë i gabuar për një copë, as jam unë një gjigant mendor. I am not particularly glib, as nuk të kisha dhuntinë e llafe. I am every man. As we all go through life, ne çdo takoheni edhe me njerëz, vende, dhe ngjarje të cilat janë të veçanta. Some even change us for the rest of our lives and beyond. In my life, Unë kam disa ngjarje të tilla.

Së pari dhe më kryesorja, Unë kam qenë një lindur përsëri krishterë që nga 17 nëntor, 1980;
Unë kam qenë i martuar për të nuses sime të mrekullueshme, Kim, më 26 shkurt, 1995;
Unë vuaj nga Cauda Equina Sindromi (CES), but through God's providence, kanë gjetur jashtëzakonisht të mirë. I am restricted in some areas, por unë bëj punojnë me kohë të plotë, in the field in which I've spent the prior 15+ vjet.

Bëhet fjalë për këtë të fundit ky blog është i fokusuar në. My journey into this relatively unknown condition has been something akin to a corn maze... at night... pa elektrik dore (ose dritë tjetër personal)... me një hënë e re. Vërtet, konfuze, bewildering, i tmerrshëm, enden përreth me pak drejtim që nga komuniteti mjekësor e di / dinin pak për CES. I've since found that other diseases and conditions are likewise obscure and information is scarce. So I'm going to talk about my journey in hopes that it will help others who, për fat të keq, ndjekin të njëjtën rrugë.

Mund të ju tërheq forcë dhe frymëzim, si dhe duke iu shmangur kurthet në të cilën unë ra. Gëzojnë!

 

0 Fishekzjarre Eksitim 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Filament.io 0 Fishekzjarre ×
s2Member®
%d blogerët si kjo: