Jeta është e shkurtër – Dashuria Hard! Të jenë të përgatitur!

Jeta është e shkurtër - Dashuria Hard & Të jenë të përgatitur

love crossE diela Unë u kujtoi të shkurtër se si jeta mund të jetë kur mora fjalën se një nga zonjat të rinj në një grup të të rinjve kam punuar me rreth 30 vjet më parë, u gjet i vdekur brenda shtëpisë së saj të enjten e kaluar në mëngjes. Ajo ishte 43 dhe lë pas një burri dhe 5 fëmijë. Shkaku i vdekjes nuk është ende e njohur.

Jeta është e shkurtër dhe ne nuk e dimë kur koha jonë këtu do të jetë deri. Në dritën e përjetësisë, Qëndrimi ynë këtu është vetëm të huajve e flashes. Çfarë do të bëhet prej jush kur trupi juaj pushon së funksionuari dhe vetëdija juaj hap sytë përgjithmonë? Shumica e njerëzve besojnë se të jesh një njeri i mirë ose duke bërë më shumë të mira se gjërat e këqija, kërkoni për sqarim, ose duke paguar respekt për traditat do të trajtojë shpirtrat e tyre në rehati në jetën e përtejme. Jezusi tha se të gjitha ato gjëra janë të mira, por jo mjaft të mira.

Shih, ndërsa Perëndia është Dashuri, Ai është gjithashtu i Shenjtë - që do të thotë gjithçka për Të, Mendimet, fjalët dhe veprimet, është bërë nga një motiv të drejtë. Vetëm në qoftë se ju i përmbushni atë masë e përsosjes ju do të jetë në gjendje të ekzistojnë në praninë e Tij, Ai është dritë e përkryer dhe kjo përjashton gjithë errësirën. Pra, të gjithë duhet të jetë në gjendje të jetë në praninë e Tij është një grimca mikroskopike nga cen. "That's impossible", ju thoni! Ju jeni të drejtë në lidhje me atë. Pra, në dashurinë e tij, He sent Jesus to live the perfect life we're incapable of living. Duke bërë kështu, Jesus was able to take our place in God's judgement. Jezusi u shfaq në vendin tonë dhe mori dënimin tonë. Tani Perëndia na ofron një "kartë dhuratë" - Jezu. Dora e tij është shtrirë, kartë në gishtat e Tij.

Ajo që ne duhet të bëni është që të pranojë këtë kartë dhuratë. If we don't take that gift card, atëherë kur organet tona vdesin, our soul cannot be in God's presence - it doesn't have the gift card to pay. Kjo është me të vërtetë kaq e thjeshtë. Duke marrë kartë dhuratë do të thotë shpirti ynë është rilindur për të formohem nga Perëndia në karakterin e Jezusit - Jezus, që na deshi aq shumë sa që ai doli vullnetar për të marrë vendin tonë. Perëndia dëshiron që ne të Dashuria Hard. Jezusi i tha duam Perëndinë me gjithë qenien tonë, duam fqinjët tanë si veten, dhe ta duash të thellë të gjithë të krishterët e tjerë.

Edhe pse ky post ka filluar me një histori të trishtuar, Lajme e madhe është se Michelle kishte marrë që kartë dhuratë shumë vite më parë. Kur jeta e saj i dha fund krejt papritur javën e kaluar, ajo prezantoi kartë dhuratë dhe hyri në prani të Perëndisë të Shenjtë përgjithmonë. Çka në lidhje me ju? Will you make the choice to take Jesus' offer? Ajo është e thjeshtë dhe do të ndryshojë jetën tuaj dhe jetën e përtejme. Si mund ta bëni këtë? Check out këto lidhje:

I thjeshtë, I lehtë, Step by Step Instructions on Accepting God's Gift

Një Set Alternate i Udhëzimeve

Bottom Line: Jeta është e shkurtër - Dashuria Hard & Të jenë të përgatitur

Update 04/02/2014:

The husband was arrested yesterday for her murder.