Regjistrohu tani kërkohet për qasje

Për shkak të probleme që unë kam pasur me përmbajtje të hapur, Unë tani kërkoj që ju të regjistroheni (Falas) me vend që të ketë mundësi.

Kliko këtu për të Regjistrohu.

Nëse ju keni regjistruar tashmë, ju lutem Hyr këtu.

Kjo sigurisht nuk është mënyra që unë dua atë, por tani për tani, ajo duhet të jetë.

Kjo tha, këtu është e mia Privacy Policy:

To sign up, ju duhet të jepni emrin dhe adresën e emailit tuaj. Kjo eshte. Unë kurrë nuk do të përdorë informacionin në asnjë mënyrë. Ajo është në mënyrë rigoroze për të fituar qasje. I ofrojnë aftësinë e nënshkrimit në vend në mënyrë që çdo mesazh i ri do të ju dërgoj një email, por kjo nuk është e nevojshme për të nënshkruar për qasje. Në qoftë se unë mund të mbledhë informacion më pak, Unë do.

Sinqerisht,

du_logo_3d

On The Journey

s2Member®
%d blogerët si kjo: