Çfarë është DavidUnthank.com mbi të gjitha?

Si unë afrohemi 55 vjeç, I can say that I've had a great life, but I've also had challenges. I've always been one who wants to share the great things I find with others. Those who know, e di se unë nuk jam jashtë për të sjellë në qendër të vëmendjes për mua. In and of myself, Unë jam një jo-descript njeri më të vjetër që kurrë nuk ka qenë i gabuar për një copë, as jam unë një gjigant mendor. I am not particularly glib, as nuk të kisha dhuntinë e llafe. I am every man. As we all go through life, ne çdo takoheni edhe me njerëz, vende, dhe ngjarje të cilat janë të veçanta. Some even change us for the rest of our lives and beyond. Most of us want to share these things, and other things are special only to us or those who were present. I will be putting forth my experiences during my battling Cauda Equina Syndrome so that both groups of people may share and enjoy the journey my life has been, and will be. May you draw strength and inspiration. Gëzojnë!

On The Journey

s2Member®
%d blogerët si kjo: