Tre vjet – Looking Kthehu në Duke CES

Wow! I was looking at a picture on my phone the other day, cleaning off those that have been transferred to the computer. I came across a picture I took of 2 men ice fishing on Indian Lake. I didn’t know why I had kept that particular photo. Then I saw the date – 02/09/2013…. Leximi More Great…

Ne jemi duke u kthyer!

Ajo ka qenë një kohë të gjatë, udhëtim i ngadalshëm, but we’re back in the clear! It has been a long while since I’ve posted. Life has been very, shumë të zënë për ne për shumë kohë të gjatë. Some of what was faced dictated that it would be better to remove this website and youtube videos from public view…. Leximi More Great…

Përshëndetje Krishtlindjeve dhe vjetore Update Video – 3 tim & 30 sec

E saj deri! Ahead of time, për herë. And this one is our best yet! Gëzuar Krishtlindjet & Bekuar Vitin e Ri për ju të gjithë.   David & Kim

Cila kolonë bëj pjesë të trupit tuaj të bien nën?

Unë jam duke marrë pjesë në një klasë shumë interesante në kishë në mëngjes e diel. It is based on the Body of Evidence study by Answers In Genesis. Our class is being led by a member who is a physical therapist. My wife has a degree in Biology and she is also finding the class interesting (having not used… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: