Duke folur të mëdha në zorrët e

Unë kisha tim përfundimtar post-kirurgjikale (6 muaj) ndjekin deri në Thur. Unë jam lëshuar tani nga kirurgjikale ndjekur deri. Kur kirurgu dhe unë u diskutuar që duhet të ofrojë kujdes të vazhdueshëm në ditët që vijnë, ne ishim duke shkuar poshtë listë e plotë e simptomave dhe ku secili prej tyre qëndroi. Kur arritëm në “thellësi”, Unë kam qenë duke folur… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: