Sindromi kuajve cauda – Lehtësim të paparashikuara

Unë me të vërtetë nuk duan të besojnë atë… Por sot ajo është e sigurt. Javën e kaluar, I kishte rritur probleme me bilancin tim. Tani që me të vërtetë e ndihmon kur unë kam marrë edhe një pjezë shqyer peroneal në kyçin e këmbës të drejtë! Dosido, Të enjten në mbrëmje cauda Equina Syndrome ime ngritur ante – I kam rritur dhimbje në… Leximi More Great…

Back Story – CES | Muaj 3 me cauda Equina Sindromi

Mirë se vini në Back Story, Pjesë 3. Këto mesazhe do të zënë hapin prej kur unë u goditur me cauda Equina Sindromi deri duke filluar blogun tim në muaj 4. 17 Pri, 2013, Shtëpi: Prej meje – rehabilitimi ime vazhdon dhe unë jam duke parë përmirësimin, e cila është e mirëpritur, por jo gjithmonë të këndshme. Si unë të filloni të keni ndjenjë kthyer në… Leximi More Great…

Back Story – CES | Muaj 1 me cauda Equina Sindromi

Mirë se vini në Back Story. Këto mesazhe do të zënë hapin prej kur unë u goditur me cauda Equina Sindromi deri duke filluar blogun tim në muaj 4. Pra, bashkohet me mua si ne e shohim mbrapa në fillim… 25 shkurt, 2013, Spitali Riverside metodist, day of my decompression surgery: Nga gruaja ime, Kim – David was… Leximi More Great…

CES | Muaj 11 me cauda Equina Sindromi

Muaj 11 ka fluturuar nga (si ka Muaj 12 deri tani, pra ky post vonë). Muaj 10 përfundoi me disa gjëra të këqija ndodhin në jetën time personale. Këto vazhdoi nëpër shumicën e Muajit 11 po ashtu. Unë kam qenë që kanë të bëjnë me ndjenjat e shkaktuara nga anëtar i familjes sime dhe gjithashtu një mik. Të dy, the… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: