Sindromi kuajve cauda – Lehtësim të paparashikuara

Unë me të vërtetë nuk duan të besojnë atë… Por sot ajo është e sigurt. Javën e kaluar, I kishte rritur probleme me bilancin tim. Tani që me të vërtetë e ndihmon kur unë kam marrë edhe një pjezë shqyer peroneal në kyçin e këmbës të drejtë! Dosido, Të enjten në mbrëmje cauda Equina Syndrome ime ngritur ante – I kam rritur dhimbje në… Leximi More Great…

Back Story – CES | Muaj 3 me cauda Equina Sindromi

Mirë se vini në Back Story, Pjesë 3. Këto mesazhe do të zënë hapin prej kur unë u goditur me cauda Equina Sindromi deri duke filluar blogun tim në muaj 4. 17 Pri, 2013, Shtëpi: Prej meje – rehabilitimi ime vazhdon dhe unë jam duke parë përmirësimin, e cila është e mirëpritur, por jo gjithmonë të këndshme. Si unë të filloni të keni ndjenjë kthyer në… Leximi More Great…

Back Story – CES | Muaj 2 me cauda Equina Sindromi

Mirë se vini në Back Story. Këto mesazhe do të zënë hapin prej kur unë u goditur me cauda Equina Sindromi deri duke filluar blogun tim në muaj 4. 16 Mar, Peshkatar i skelë Restorant, Columbus, OH: Prej meje – Pasi ka ndryshuar vende pune vitin e kaluar, Unë kisha planifikuar për një ribashkim të stafit të mi ish. We had planned it… Leximi More Great…

Back Story – CES | Muaj 1 me cauda Equina Sindromi

Mirë se vini në Back Story. Këto mesazhe do të zënë hapin prej kur unë u goditur me cauda Equina Sindromi deri duke filluar blogun tim në muaj 4. Pra, bashkohet me mua si ne e shohim mbrapa në fillim… 25 shkurt, 2013, Spitali Riverside metodist, day of my decompression surgery: Nga gruaja ime, Kim – David was… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: