Sindromi kuajve cauda – Lehtësim të paparashikuara

Unë me të vërtetë nuk duan të besojnë atë… Por sot ajo është e sigurt. Javën e kaluar, I kishte rritur probleme me bilancin tim. Tani që me të vërtetë e ndihmon kur unë kam marrë edhe një pjezë shqyer peroneal në kyçin e këmbës të drejtë! Dosido, Të enjten në mbrëmje cauda Equina Syndrome ime ngritur ante – I kam rritur dhimbje në… Leximi More Great…

CES | Muaj 11 me cauda Equina Sindromi

Muaj 11 ka fluturuar nga (si ka Muaj 12 deri tani, pra ky post vonë). Muaj 10 përfundoi me disa gjëra të këqija ndodhin në jetën time personale. Këto vazhdoi nëpër shumicën e Muajit 11 po ashtu. Unë kam qenë që kanë të bëjnë me ndjenjat e shkaktuara nga anëtar i familjes sime dhe gjithashtu një mik. Të dy, the… Leximi More Great…

CES | Muaj 9 me cauda Equina Sindromi

Muaj 9 hyri në librat e historisë në 11/11. Kam vazhduar të ketë përmirësim në simptomat e cauda Equina Sindromi tim. Më pak e këmbët e mia janë krejtësisht të mpirë tani, me rreth një tjetër 10% nga fushat mpirë rifiton tingly ndjenja mbi rrjedhën e muajit. Fundeve të këmbët e mia të ndjehen më pak të… Leximi More Great…

CES | Muaj 8 me cauda Equina Sindromi

Muajin e mia 8 me cauda Equina Sindromi është në librat tani dhe atë që një muaj! Ne u kthye në shtëpinë tonë të vjetër më 6 shtator dhe filloi procesin e Unpacking. Kam marrë pushim nga shtator 6 - 15 kështu që unë mund të të ndihmojë të monitoruar lëvizjen (dhe ndoshta edhe të ndihmojë pak.) … Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: