Update – 18 Muaj më parë… Udhëtimi im me Cauda Equina Sindromi Filloi

18 Months Ago… On Feb 11, 2013, I had never heard of Cauda Equina Syndrome (CES). That changed the next day. This very day, 18 muaj më parë, I awoke with no feeling below my waist. Something very wrong was going on with my body! I didn’t know it then, but I was beginning the journey… Leximi More Great…

Sindromi kuajve cauda – Lehtësim të paparashikuara

Unë me të vërtetë nuk duan të besojnë atë… Por sot ajo është e sigurt. Javën e kaluar, I kishte rritur probleme me bilancin tim. Tani që me të vërtetë e ndihmon kur unë kam marrë edhe një pjezë shqyer peroneal në kyçin e këmbës të drejtë! Dosido, Të enjten në mbrëmje cauda Equina Syndrome ime ngritur ante – I kam rritur dhimbje në… Leximi More Great…

CES | Muaj 11 me cauda Equina Sindromi

Muaj 11 ka fluturuar nga (si ka Muaj 12 deri tani, pra ky post vonë). Muaj 10 përfundoi me disa gjëra të këqija ndodhin në jetën time personale. Këto vazhdoi nëpër shumicën e Muajit 11 po ashtu. Unë kam qenë që kanë të bëjnë me ndjenjat e shkaktuara nga anëtar i familjes sime dhe gjithashtu një mik. Të dy, the… Leximi More Great…

Cauda Equina Sindromi shkakton më shumë dëm

Ndonjëherë ai thjesht nuk duket për t'i dhënë fund. Siç e kam pasur regrowth nervore pas dëmit të shkaktuar nga cauda Equina Sindromi tim, Unë kam qenë në gjendje të ndjejnë një dhimbje në kyçin e këmbës time të djathtë që nuk u pëlqen dhimbje në kyçin e këmbës tjetër dhe as në anën tjetër të një tim të djathtë. Unë kisha atë kontrolluar nga… Leximi More Great…

s2Member®
%d blogerët si kjo: