Kita lagi bali!

0 Semburan Twitter 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Semburan ×

Wis dawa, trip alon, nanging kita lagi bali ing langit! It has been a long while since I've posted. Life has been very, sibuk banget kanggo kita kanggo akeh banget dawa. Some of what was faced dictated that it would be better to remove this website and youtube videos from public view. For that, Aku memang nuwun.

Kula youtube video wis meh 700 views ing, supaya saiki iku perjalanan lan munggah kanggo 1000! Getting the word out about life with CES. Based on interaction on the internet, iku luwih umum saka Doctors mbayangno. It isn't, Nanging, ukara kanggo amben utawa kursi rodha kanggo ngaso ing gesang. Maybe not even pain!

Kanggo saiki, Aku mung nulis cathetan cendhak. More coming soon!

David
14 Sep 2015

0 Semburan Twitter 0 Facebook 0 Google 0 Reddit 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Semburan ×
s2Member®
%d bloggers kaya iki: